Tänään eräällä luennolla puhuttiin ajatuksen virrasta. Kokeillaan. Pierettää. Suolikaasut ovat sinänsä mielenkiintoinen asia, mutta niihin kiinnitetään yllättävän vähän huomiota. Kummallista miten fyysiset tuntemukset ohjaavat ajatuksia aivan sairaille urille. Mitä ihmettä edes tarkoittaa sairas ajattelu. Ei kai ajatukset voi olla erityisen huonoja tai hyviä. Tai voihan ne, mutta ei pelkässä ajatuksessa voi olla mitään väärää. Sehän on vain

 

Äh ajatus katkesi.

 

Perkeleen radio.

 

Siis aivosolukon sähkökemiallinen reaktio piti sanomani. Radiosta tulee nyt ihan liian hyvää musiikkia, Juice laulaa aamusta, itsensä koskettelusta jne. Yllättävän kiinnostavia aiheita nekin on, vaikkei aina uskoisi. Tulee muuten lyhyitä lauseita tällä tekniikalla. Vain muutamia usemman lauseen virkkeitä. Hirvittävän kuuma olo. Ottaisinko villapaidan pois? se kyllä katkaisisi ajatukset. Otan kuitenkin, odottakaas.

 

Noin nyt on parempi. Musiikki on muuten kummallinen asia. Luin juuri kirjasta, että musiikkia käsittelee eri aivopuolisko kuin puhetta. Eikä siinä mitään pahaa. Tähän liittyen oli syntymässä joku ajatus, mutta biisi katkaisi taas ajatuksen. Olen muuten kirjoittanut kaiken tämän paskan ihan muutamassa minuutissa, ehkä vähemmässäkin, en ikinä ole kirjoittanut näin nopeasti. Tämä teksti tuntuu tällä hetkellä järkevähköltä, vaikka tuskin se sitä on. Nyt alkoi levyltä 'risainen elämä'. Pakko alkaa kuuntelemaan. Ajattelen joskus myöhemmällä ajalla sitten pidemmin ja laadukkaammin? Hejdå.