Tiedote 22.01.2014 00:18

 

Täten teemme tiettäväksi, että tämä kirjoitus, sen kirjoittaja, yhteistyökumppanimme ja tulevien kirjoitusten sisältö ei enää jatkossa palvele Porvoon Yhdistyneet Lusikka- ja Kenkälusikkatehtailijat Ky:tä eikä tule jatkossa toimimaan kyseisen yhtiön mainonnan- tai myynninedistämisen kanavana.

 

Perusteena tälle muutokselle on yhteiskunnassamme tapahtunut asennemuutos kenkälusikkateollisuutta kohtaan, sekä yleisesti ja erikseen kenkälusikka- ja lusikkahaarukkayhdistelmälinjastoilla viime vuosina ilmennyt korruptio.

 

Ottaen lisäksi huomioon yrityksen laiminlyönnit Porvoon kaupunginvaltuuston ympäristö- ja puisto-osaston viime vuonna antamaan säädökseen 222413-C (kenkälusikoiden lyijy- ja divetymonoksidijäämien rajoittaminen) liittyen, emme näe enää mahdolliseksi jatkaa yhteistyötämme Porvoon Yhdistyneet Lusikka- ja Kenkälusikkatehtailijat Ky:n kanssa.

 

Kirjoittaja sanoutuu irti Porvoon Yhdistyneet Lusikka- ja Kenkälusikkatehtailijat Ky:n toiminnasta, ja pahoittelee, että muuttuneeseen tilanteeseen ei ole onnistuttu reagoimaan aiemmin asian vaatimalla vakavuudella. Jatkossa tulemme toimimaan täysin epäkaupallisin perustein.

 

Kirjoitusten julkaisuväliin tai kirjalliseen laatuun muutos ei tule vaikuttamaan.

 

Lisätietoja

Sisältövastaava Herkko-Liisa Rödholm, p. 0700 919 021