Taas on viimekirjoituksesta aikaa. Olen huomannut, että tietynlaiset ajatukset eivät synny tarkoituksella, ne vaativat oikeanlaisen mielentilan.


Oletteko ikinä ostanut mehutiivistettä? Se on aivan saatanan pahan makuista, mutta säilyy pitkään. Jotkut ihmiset väittävät, että laskukaava pullon kyljessä on ohje valmiin juoman valmistamiseksi. Itse en usko. Kuka hullu ostaisi pienen tilkan äklömakeaa mehua, jos joutuu vielä itse tekemään sen valmiiksi. Samalla hinnalla saa paljon enemmän mehua joka on juomavalmista.


Itse uskon, että mehunlaimennus on venäläisten imperialistinen salaliitto. Perustelen kantani. Kuten kaikki oikeasta krapulasta kärsineet tietävät, parasta alkoholitonta krapulajuomaa on laimea mehu. Tiivistemehujen laimennus tekee mahdolliseksi sen, että alkoholia runsaasti nauttineet voivat toipua krapulastaan suhteellisen tehokkaasti, nopeasti ja edullisesti. Tämä puolestaan mahdollistaa raskaan ryyppäämisen myös sellaisten alojen työntekijöille, joille krapula olisi vakava este työhön osallistumiselle. Kun kaikki suomalaiset voivat ryypätä rankasti niin viikolla kuin vapaallakin, alkoholisoituvat kansakuntamme työntekijät ministeristä mutterinvalajaan. Tämän jälkeen Venäjän tarvitsee vain vallata Viro ja kieltää viinan kuljetus Virosta suomeen, jolloin suomalaiset eivät enää saa alkoholismin ylläpitoon tarvitsemaansa viina-annosta. Erityisen lamauttavaa krapulaa tästä tuskin seuraa, kiitos tiivistemehun, mutta delirium tremensiltä mehukaan ei suojaa. Kun suomalaiset reserviläiset näkevät pari viikkoa vain viisipäisiä tappajakalkkunoita yms, iskevätkin Venäläiset.


Kaikki tämä siis vain tiivistemehun takia M.O.T


Ehdotankin, että mehulaimennos kielletään lailla. Tiivistemehuista saa kelvollista muurahaismyrkkyä, mutta sen ostamisesta pitäisi tehdä luvanvaraista ja myynti sallia vain tuholaistorjunnan erikoisliikkeille.